ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ПЛАСМАН НА ЗЕЛЕНЧУК И ОВОШ. | | Испечати | |
„ПРОИЗВОДСТВО,
ПРЕРАБОТКА И ПЛАСМАН НА ЗЕЛЕНЧУК И ОВОШЈЕ - ПРЕДИЗВИЦИ И РЕШЕНИЈА"
Во периодот 21-23 февруари, 2024 година, на
Факултетот за земјоделски науки и храна - Скопје во состав на УКИМ во Скопје,
се реализираше 3- дневен курс на тема:
„ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ПЛАСМАН НА
ЗЕЛЕНЧУК И ОВОШЈЕ - ПРЕДИЗВИЦИ И РЕШЕНИЈА"
во организација на AgroNet - Центар за едукација и истражување, Република
Србија, и поддршка на Американската агенција за меѓународен развој - USAID.
🎓 Предавачи: професори од Факултетот за земјоделски
науки и храна - Скопје и Земјоделскиот факултет во Белград, Република Србија.
Благодарност до сите учесници и студенти за покажаниот интерес и интеракција во текот на предавањата.
|
< Претходно | Следно > |
---|
РАСТИТЕЛНО ПРОИЗВОДСТВО |
ОВОШТАРСТВО,ЛОЗАРСТВО И ВИНАРСТВО |
АНИМАЛНА БИОТЕХНОЛОГИЈА |
ХРАНА |
ЖИВОТНА СРЕДИНА |
ЗАШТ. НА РАСТ. И ЗЕМЈ. ТЕХНИКА |
АГРОЕКОНОМИКА |
Центар за кариера |
Акредитации |
Листа на лаборатории |
|
|
|
|
|
Адреса Факултет за земјоделски науки и храна ул. „16-та Македонска Бригада“ бр.3 П. фах 297 1000 Скопје |
УНИВЕРЗИТЕТ „Св. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ | УКИМ ЗЕМЈОДЕЛСКИ ИНСТИТУТ-СКОПЈЕ | СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ | AGRICULTURAL POLICY PLUS - APP | ЗАЕМ | Тел: +389 2 3115277 Интернет адреса: www.fznh.ukim.edu.mk E-пошта: contact@fznh.ukim.edu.mk |
СТУДЕНТСКИ ПРАВОБРАНИТЕЛ | |||||
ЦИПОЗ |